Annonce

Svømmebleer vs. almindelige bleer: Hvad er forskellen?

Tirsdag, 2. maj 2017 - 10:00

Sådan får I succes i svømmehallen 

Egentlig er det en sekundær ting, at din baby lærer at begå sig i vandet og svømme, når I går til babysvømning. Den altafgørende gevinst ved babysvømning er det unikke forhold, du kan bygge op sammen med din baby. I skal begge to være trygge og bekvemme ved situationen i omklædningsrummet og i svømmehallen, og det er derfor vigtigt at være forberedt hjemmefra. Hav altid vand, snacks, svømmebleer og lidt underholdning med i tasken, så du kan gøre din baby glad og tilfreds. 

Svømmebleer vs. almindelige bleer? 

Den helt store forskel ved svømmebleer er helt klart sugeevnen. Almindelige bleers fornemste funktion er jo at suge, men denne funktion duer ikke i svømmenhallen, da den så bliver tung og ubehagelig at have på. Vi har alle prøvet at glemme svømmebleen derhjemme og dukke op med en almindelig ble i tasken, hvorpå man tænker "det skal nok gå...". Det gør det bare ikke! Efter kort tid vil den normale ble blive tung og ubehagelig for barnet at have på, og den er ikke designet til store mængder af vand. En svømmeble er derimod designet til at holde tæt omkring lårene med dobbelte lækagebarrierer uden at opsuge hele poolen. Det er derfor vigtigt altid at have svømmebleen med, så dit barn får den bevægelsesfrihed, det elsker - som jo også er hele idéen med at lege i vand!  

Læs også: 5 faktorer der gør babysvømning til en succes

Vælg den rigtige svømmeble

Med Huggies Little Swimmers får man en ble, der ikke svulmer op, den holder tæt, og dit barn får bevægelsesfrihed. Den frie bevægelse i vandet giver dit barn ro og tryghed over en måske lidt uvant situation. Svømmebleer kan fås i forskellige størrelser, og det er vigtigt, at man vælger den størrelse, der passer. Med almindelige bleer vælger man ofte en størrelse større, hvor man derimod med svømmebleer skal vælge den ble, der passer til barnets vægt. Med Huggies Little Swimmers kan man få størrelser, der passer til børn, der er yngre end 6 måneder. Så det er bare med at komme i gang tidligt!  

Psst... Alle Huggies' svømmebleer har Disney-figurer på, som dit barn vil elske!

Du kan købe Huggies Little Swimmers i Kvickly, SuperBrugsen, Føtex, Bilka, Meny, Løvbjerg, Kiwi, Liva, Spar og Matas!