• Jordemor anbefaler ny måde at undgå røde blenumserI Danmark har vi tradition for at skifte ble hyppigt og bruge vand og sæbe eller vådservietter. Alligevel sker det ofte, at den sarte babyhud bliver rød og irriteret. Jordemoderen Birgitte Hyldebrandt anbefaler nu en fransk metode til at undgå de røde blenumser.

  Jordemor anbefaler ny måde at undgå røde blenumser

  31-07-2015 09:44:00

  I Danmark har vi tradition for at skifte ble hyppigt og bruge vand og sæbe eller vådservietter. Alligevel sker det ofte, at den sarte babyhud bliver rød og irriteret. Jordemoderen Birgitte Hyldebrandt anbefaler nu en fransk metode til at undgå de røde blenumser.

 • Vinderen af en familieferie til Legoland er trukket!MAMA.dk fik hele 709 skønne tegninger fra børn landet over, da vi var på Danmarksturné med Ude og Hjemme! Vi har nu trukket én vindertegning, som præmieres med en miniferie til Legoland. Se den (og et lille udpluk af de mange andre søde tegninger) her!

  Vinderen af en familieferie til Legoland er trukket!

  30-07-2015 13:44:00

  MAMA.dk fik hele 709 skønne tegninger fra børn landet over, da vi var på Danmarksturné med Ude og Hjemme! Vi har nu trukket én vindertegning, som præmieres med en miniferie til Legoland. Se den (og et lille udpluk af de mange andre søde tegninger) her!

 • Sådan slipper du din angst for at fødeEr du en af de mange gravide, der for alvor frygter at føde? Så se her, hvordan du tackler angsten og smerterne.

  Sådan slipper du din angst for at føde

  30-07-2015 13:13:00

  Er du en af de mange gravide, der for alvor frygter at føde? Så se her, hvordan du tackler angsten og smerterne.

Er dit barns vægt sund?

BMI-beregner til børn fra 2-17 år.

Alder:

Vægt:

Højde:

Fødsel
Er du (eller var du) bange for at føde?
Ja - så jeg har valgt at få kejsersnit
Ja - men det skal nok gå
Nej - jeg skal nok klare det
Andet
Aller Media A/S © 2009 - www.aller.dk