• Angelica er Danmarks yngste morAngelica var kun 13 år, da hun opdagede, at hun var gravid. Pga. hendes unge alder godkendte læger og myndigheder hende til en sen abort, men da Angelica så barnet ved en scanning, var hun ikke i tvivl: Hun ville være mor.

  Angelica er Danmarks yngste mor

  24-04-2015 09:30:00

  Angelica var kun 13 år, da hun opdagede, at hun var gravid. Pga. hendes unge alder godkendte læger og myndigheder hende til en sen abort, men da Angelica så barnet ved en scanning, var hun ikke i tvivl: Hun ville være mor.

 • Vind billetter til Cirkus SummarumPågen udlodder nu en tur for hele familien til forpremieren på Cirkus Summarum 2015. Du kan læse mere om konkurrencen og deltage her!

  Vind billetter til Cirkus Summarum

  24-04-2015 09:00:00

  Pågen udlodder nu en tur for hele familien til forpremieren på Cirkus Summarum 2015. Du kan læse mere om konkurrencen og deltage her!

 • Dét bør vi undskylde over for vores børn!Denne video spreder sig med lynets hast på de sociale medier og er en uforbeholden undskyldning over for fremtidige generationer, fordi vi er godt i gang med at ødelægge den verden, de skal bo i. Se det vigtige budskab her!

  Dét bør vi undskylde over for vores børn!

  24-04-2015 08:30:00

  Denne video spreder sig med lynets hast på de sociale medier og er en uforbeholden undskyldning over for fremtidige generationer, fordi vi er godt i gang med at ødelægge den verden, de skal bo i. Se det vigtige budskab her!

Er dit barns vægt sund?

BMI-beregner til børn fra 2-17 år.

Alder:

Vægt:

Højde:

Fødsel
Er du (eller var du) bange for at føde?
Ja - så jeg har valgt at få kejsersnit
Ja - men det skal nok gå
Nej - jeg skal nok klare det
Andet
Aller Media A/S © 2009 - www.aller.dk