• RØRENDE VIDEO: Farveblind far ser sine børn i farverDet er svært ikke at blive dybt rørt over denne video af en farveblind far, som bryder sammen af glæde, da han ser sine børn i farver for første gang.

  RØRENDE VIDEO: Farveblind far ser sine børn i farver

  20-12-2015 07:00:00

  Det er svært ikke at blive dybt rørt over denne video af en farveblind far, som bryder sammen af glæde, da han ser sine børn i farver for første gang.

 • 9 fantastiske fotos: Sådan passer baby i livmoderenHar du også undret dig over, hvordan der overhovedet er plads til en 'fuldvoksen' baby i mors mave? Så tjek denne fantastiske billedserie af nyfødte, der placeres i fosterstilling få øjeblikke efter fødslen.

  9 fantastiske fotos: Sådan passer baby i livmoderen

  22-05-2015 10:00:00

  Har du også undret dig over, hvordan der overhovedet er plads til en 'fuldvoksen' baby i mors mave? Så tjek denne fantastiske billedserie af nyfødte, der placeres i fosterstilling få øjeblikke efter fødslen.

 • Børneværelset der tilpasser sig dit barns alderMed den nye møbelserie fra Stokke Home kan du skabe et personligt børneværelse, som tilpasser sig dit barns alder i de første mange leveår - uanset om I har meget eller lidt plads i hjemmet!

  Børneværelset der tilpasser sig dit barns alder

  22-05-2015 07:00:00

  Med den nye møbelserie fra Stokke Home kan du skabe et personligt børneværelse, som tilpasser sig dit barns alder i de første mange leveår - uanset om I har meget eller lidt plads i hjemmet!

Er dit barns vægt sund?

BMI-beregner til børn fra 2-17 år.

Alder:

Vægt:

Højde:

Fødsel
Er du (eller var du) bange for at føde?
Ja - så jeg har valgt at få kejsersnit
Ja - men det skal nok gå
Nej - jeg skal nok klare det
Andet
Aller Media A/S © 2009 - www.aller.dk