• Søstre giver større lykke end brødreEn irsk undersøgelse viser, at man bliver mere lykkelig af at vokse op med en søster, end hvis man udelukkende kommer fra en børneflok med drenge.

  Søstre giver større lykke end brødre

  23-10-2014 13:00:00

  En irsk undersøgelse viser, at man bliver mere lykkelig af at vokse op med en søster, end hvis man udelukkende kommer fra en børneflok med drenge.

 • 10 hemmeligheder mødre ikke fortællerDe fleste mødre elsker at tale om deres børn og livet som mor i det hele taget - men der er tilsyneladende også en række ting, som de hellere vil holde for sig selv. Her er Top 10-listen!

  10 hemmeligheder mødre ikke fortæller

  23-10-2014 11:30:00

  De fleste mødre elsker at tale om deres børn og livet som mor i det hele taget - men der er tilsyneladende også en række ting, som de hellere vil holde for sig selv. Her er Top 10-listen!

 • Tripp Trapp - nu også i Storm Grey!Tripp Trapp-stolen er et stilikon inden for højstole og findes nu i en ny elegant farve, der passer perfekt ind i de danske hjem.

  Tripp Trapp - nu også i Storm Grey!

  23-10-2014 07:00:00

  Tripp Trapp-stolen er et stilikon inden for højstole og findes nu i en ny elegant farve, der passer perfekt ind i de danske hjem.

Er dit barns vægt sund?

BMI-beregner til børn fra 2-17 år.

Alder:

Vægt:

Højde:

Fødsel
Er du (eller var du) bange for at føde?
Ja - så jeg har valgt at få kejsersnit
Ja - men det skal nok gå
Nej - jeg skal nok klare det
Andet
tina lund sep pdf
Aller Media A/S © 2009 - www.aller.dk