• Sådan ser verden ud med en nyfødt babys øjneEn nyfødt baby har i starten et ret begrænset og sløret syn, som gradvist bliver skarpere og mere nuanceret, efterhånden som barnets pupiller udvikler sig. Men hvordan ser verden egentlig ud med den nyfødtes øjne? Få svaret her!

  Sådan ser verden ud med en nyfødt babys øjne

  02-07-2015 11:17:00

  En nyfødt baby har i starten et ret begrænset og sløret syn, som gradvist bliver skarpere og mere nuanceret, efterhånden som barnets pupiller udvikler sig. Men hvordan ser verden egentlig ud med den nyfødtes øjne? Få svaret her!

 • Høje temperaturer kan fremskynde din fødselCanadiske forskere har fundet ud af, at der er en sammenhæng mellem, hvor varmt vejret er, og hvor tidligt en fødsel går i gang.

  Høje temperaturer kan fremskynde din fødsel

  02-07-2015 10:00:00

  Canadiske forskere har fundet ud af, at der er en sammenhæng mellem, hvor varmt vejret er, og hvor tidligt en fødsel går i gang.

 • Is med et twist - 4 nemme opskrifter!Det er sommer - og det skal da fejres med lækker, hjemmelavet is! Her er 4 nemme isopskrifter, som er MEGET svære at modstå!

  Is med et twist - 4 nemme opskrifter!

  02-07-2015 09:30:00

  Det er sommer - og det skal da fejres med lækker, hjemmelavet is! Her er 4 nemme isopskrifter, som er MEGET svære at modstå!

Er dit barns vægt sund?

BMI-beregner til børn fra 2-17 år.

Alder:

Vægt:

Højde:

Fødsel
Er du (eller var du) bange for at føde?
Ja - så jeg har valgt at få kejsersnit
Ja - men det skal nok gå
Nej - jeg skal nok klare det
Andet
Aller Media A/S © 2009 - www.aller.dk