• De første smagsoplevelser kan afgøre, om børn bliver kræsneDe smagsoplevelser, de tilbyder dit barn i de første to leveår, kan have stor betydning for, om det bliver kræsent senere i livet.

  De første smagsoplevelser kan afgøre, om børn bliver kræsne

  26-02-2015 10:00:00

  De smagsoplevelser, de tilbyder dit barn i de første to leveår, kan have stor betydning for, om det bliver kræsent senere i livet.

 • Mæslingeudbrud: Dét gør du, hvis dit barn (endnu) ikke er vaccineretI Danmark vaccinerer man små børn mod mæslinger første gang, når de er 15 måneder gamle. Men hvad gør man så under et mæslingeudbrud, hvis ens barn endnu ikke har nået at få vaccinationen? Få svaret her!

  Mæslingeudbrud: Dét gør du, hvis dit barn (endnu) ikke er vaccineret

  26-02-2015 09:30:00

  I Danmark vaccinerer man små børn mod mæslinger første gang, når de er 15 måneder gamle. Men hvad gør man så under et mæslingeudbrud, hvis ens barn endnu ikke har nået at få vaccinationen? Få svaret her!

 • Sophia fra X Factor: Godt jeg fik børn som ung!25-årige Sophia Ziegler kæmper i øjeblikket om sejren i X Factor. Men det vigtigste er hendes to døtre, som hun – trods fordommene – er glad for at have fået i en ung alder.

  Sophia fra X Factor: Godt jeg fik børn som ung!

  26-02-2015 07:00:00

  25-årige Sophia Ziegler kæmper i øjeblikket om sejren i X Factor. Men det vigtigste er hendes to døtre, som hun – trods fordommene – er glad for at have fået i en ung alder.

Er dit barns vægt sund?

BMI-beregner til børn fra 2-17 år.

Alder:

Vægt:

Højde:

Fødsel
Er du (eller var du) bange for at føde?
Ja - så jeg har valgt at få kejsersnit
Ja - men det skal nok gå
Nej - jeg skal nok klare det
Andet
Aller Media A/S © 2009 - www.aller.dk