Annonce: Vind et års forbrug af vådservietter

Af redaktionen

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN FÅR DIREKTE BESKED. 

Vådservietter er guld værd i børnefamilien, hvad enten du skal skifte ble, rengøre hænder og ansigt eller tørre hurtigt og effektivt af efter spilduheld derhjemme og på farten.

Du kan også selv bruge vådservietter til mange nyttige ting. Se 19 eksempler her >>     

Nu har du chancen for at vinde et helt års forbrug af vådservietter - og det er tilmed vådservietter, som er skånsomme over for både huden og miljøet.

Hud- og miljøvenlige vådservietter

Du kan nemlig vinde 50 pakker blandede vådservietter fra Huggies Newborn og Huggies Pure.

Huggies Newborn og Huggies Pure er begge er mærkede med et AllergyCertified-logo, som er et danskbaseret allergimærke, der garanterer, at hver eneste ingrediens er nøje gennemgået ikke alene for allergifremkaldende stoffer, men også for kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer. Læs mere her >>

Vådservietterne er samtidig de eneste på markedet, der hovedsageligt er lavet af naturfibre (65-70 % papirfibre), hvilket skåner miljøet langt mere end eksempelvis de mange viscose/plastbaserede vådservietter, som man ellers finder. Og så er der i selve produktionen af vådservietterne ligeledes taget stor hensyn til miljøet. Læs mere her >>

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen om et års forbrug af de hud- og miljøvenlige vådservietter fra Huggies skal du blot svare på følgende spørgsmål:

Hvad hedder vådservietterne, som du kan vinde?

A: Huggies Newborn og Huggies Pure

eller

B: Wet Baby og Dry Baby

Send dit svar i en mail til vind@mama.dk senest mandag den 24. april 2017 kl. 12.00. Husk at oplyse navn, adresse og telefonnummer, så vi ved, hvem vi skal kontakte, og hvor vi skal sende præmien hen, hvis du er den heldige vinder.

Held og lykke!

Læs mere om vådservietterne fra Huggies her >>